Bij de private lease Toyota Yaris wordt alles geregeld inclusief de kosten. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij uiteraard. Maar wat maakt de Yaris een leuke auto?

Ten opzichte van de vorige generatie is nieuwe Yaris met veel meer lef vorm gegeven. Er wordt met het nieuwe design ingespeeld op de jongere generatie. Hierdoor is het niet alleen een auto voor de senioren.

Het profiel van de Yaris oogt hip van voren en erg sportief van achter. Alleen hierdoor is de Yaris al beter dan de vorige generatie van de Yaris. De yaris lijkt ook langer doordat de motorkap ver doorloopt naar beneden toe. Al met al heeft de Yaris een frisse, stoere en zelfverzekerd uiterlijk met een opvallende verschijning.

De designstijl van de Yaris is overgenomen van de Toyota Supra. De Yaris heeft dezelfde ronde lijnen en dezelfde openingen naast de koplampen die de Supra zo karakteristiek maken. Onder de lichten zijn nep-luchtopeningen aangebracht waardoor de lichtunits nog groter lijken. Ook aan de achterzijde is onderscheidende LED-verlichting toegepast.

Door de hoge output die de lichten geven is het niet alleen een onderscheidend design-element, maar draagt het ook bij aan de actieve veiligheid van de auto en de bestuurder.